Tjäna provisioner – ASHER

Tjäna provisioner

Rekommendera produkter. Tjäna provisioner.

ASHER Associates - ASHER Affiliate-marknadsföringsprogram

Välkommen till ett av de största marknadsföringsprogrammen i Sverige för Affiliates. ASHER Associates-programmet hjälper innehållsskapare, utgivare och bloggare att tjäna pengar på sin trafik. Med tusentals produkter tillgängliga på ASHER så använder Associates enkla verktyg för länkbyggnad, för att rikta sin publik till produkter de rekommenderar och tjänar på kvalificerade inköp.

En privatperson behöver vara över 18 år för att bli en affiliate.

 

Sign up
1. Anmäl dig
 
Gå med bland tiotusentals skapare, utgivare och bloggare som tjänar med ASHER Associates-programmet.
Sign up
2. Rekommendera
 
Dela miljoner av produkter med din publik. Vi har skräddarsydda länkningsverktyg för stora utgivare, enskilda bloggare och influerare på sociala medier.
Sign up
3. Tjäna
 
Tjäna upp till 25 % i provisionsinkomster från kvalificerade köp. Våra konkurrenskraftiga omvandlingskurser hjälper till att maximera inkomsterna.

Frågor och svar

  • Hur fungerar Affiliate-programmet?
    Du kan dela produkter och tillgängliga program på ASHER med din publik genom anpassade länkningsverktyg och tjäna pengar på kvalificerade inköp och kundåtgärder, som att registrera dig för ett gratis provprogram.

 

  • Hur kvalificerar jag mig för detta program?
    Bloggare, utgivare och innehållsskapare med en kvalificerad webbplats eller mobilapp kan delta i detta program.
  • Hur tjänar jag i detta program?
    Du tjänar på kvalificerade inköp och program genom den trafik du driver till ASHER. Provisionsinkomster för kvalificerade inköp och program varierar beroende på produktkategori.